Innovatie

Innovatie

ANDERS DENKEN EN DOEN

de kracht van een andere aanpak

ALLICHT is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Amsterdam. In onze branche is iedereen voortdurend met innovatie bezig. Innovatie betekent anders willen denken en doen. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en passen die waar nodig rendabel toe in de praktijk.

Tevens zijn we voor onze klanten continu bezig met het ontwikkelen van producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. De stijgende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van traditionele energiebronnen laten ons inzien dat deze niet onuitputtelijk zijn. Voeg daarbij dat de hoge energierekeningen voor veel mensen een doorn in het oog zijn. Gelukkig kan het ook anders! ALLICHT  informeert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot duurzame alternatieven.

Enkele voorbeelden zijn: omschakelen op LED-verlichting, het aanleggen van zonnepanelen en zonneboilers, maar wij gebruiken bijvoorbeeld ook warmtepompinstallaties op lucht. Dit soort nieuwe uitdagingen motiveren onze werknemers en houdt ze scherp.

Op zoek naar andere energiebronnen?

HIER ZIJN ER EEN DRIETAL

Van links naar rechts: een sidderaal met z’n gevaarlijke elektrische hoogspanning; in het midden de hamster die in z’n tredmolen energie opwekt en helemaal rechts: genoeg energie uit twee aardappels om een digitale klok te laten lopen.

DUURZAAMHEID

Verbeter de duurzaamheid in Nederland maar begin bij jezelf! Dat is onze lijfspreuk en zodoende is ons kantoorpand op deze manier ingericht. Om maar een paar dingen te noemen:

ENERGIE

Ons kantoor heeft zonnepanelen, een zonneboiler, Domotica en een warmtepompinstallatie.

VERLICHTING

We hebben een zuinige LED-verlichting (Columbus) en we scheiden ons afval milieuvriendelijk.

VERVOER

We rijden op elektrische fietsen en het autovervoer gebeurt met een elektrische Nissan E-nv 200.

ALLICHT DOMOTICA

en enkele van onze huismerken

Voor een duurzamer klimaat

INNOVATIE BIJ U THUIS OF OP HET WERK

Heeft u vragen of wilt u meer informatie naar aanleiding van wat u gelezen heeft op deze pagina? Vul dan het mail-formulier in. Allicht voorziet u dan graag van meer informatie, maar staat ook altijd open voor persoonlijk contact. In een persoonlijk gesprek kan Herman van den Berg u nog beter adviseren inzake uw specifieke situatie en vragen daarover.

Hi, How Can We Help You?