Over Ons

Over Ons

ALLICHT IS EEN ERVAREN INSTALLATEUR

In de eerste plaats is ALLICHT  een installateur die gespecialiseerd is in het adviseren, ontwerpen en installeren van verschillende typen (elektro)technische installaties.
Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, uitbreiding, of renovatie of groot onderhoud.
Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld leven we ons volledig in uw project in. Wij maken uw project als het ware ons eigen. Op die manier heeft u totaal geen hoofdbrekens meer over uw project en maakt u volledig gebruik van onze kennis en kunde.
Dus… wilt u een degelijk advies op basis van meer dan 30 jaar ervaring, gekwalificeerde monteurs, een goede, betrouwbare installatie en een uitstekende after-sales service, kom dan naar ALLICHT.

Misschien een idee...

WORDT HET NIET EENS TIJD OM UW LICHT BIJ ONS OP TE STEKEN?

  • ALLICHT zet de klant centraal
  • Allicht heeft een jarenlange ervaring in verlichtingsprojecten
  • U heeft te maken met slechts 1 partij die het hele traject voor u adviseert, ontwerpt en uitvoert
  • ALLICHT werkt duurzaam, scheidt haar afval en laat oude lampen en accu's milieuvriendelijk afvoeren
  • Bespaar maximaal op energie- en onderhoudskosten door over te schakelen op ons LED Columbus-Concept

ONZE ORGANISATIESTRUCTUUR

In de loop der jaren ontstond de behoefte om de oorspronkelijke firma “ALLICHT ELECTROTECHNIEK” en de later ontstane “ALLICHT TOTAALTECHNIEK” verder onder te verdelen. Zo ontstonden de gespecialiseerde werkmaatschappijen ALLICHT Installatietechniek, ALLICHT Lichttechniek, ALLICHT Besparingstechniek en ALLICHT Domotica-Techniek.

ALLICHT INSTALLATIETECHNIEK

In het moderne huishouden werkt vrijwel alles op 230 volt. De keukenapparatuur, de computer, de TV, de adapter voor de telefoon en ga zo maar door. Daardoor is het “stopcontact” – wandcontactdoos zoals wij installateurs zeggen – gepromoveerd tot het belangrijkste gat in de muur.

ALLICHT weet maar al te goed dat het gebruik van elektrische stroom erg gevaarlijk kan zijn als het niet veilig is aangelegd. Daarom nemen wij alle voorschriften in acht om ervoor te zorgen dat door ons aangelegde elektrotechnische installaties absoluut veilig zijn voor mens én dier.

ALLICHT is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied
en is UNETO-VNI erkend.

ALLICHT LICHTTECHNIEK

ALLICHT heeft jarenlange ervaring in lichttechniek voor alle doeleinden zoals bedrijfspanden, kantoren, scholen, winkels en hotels. In de loop der jaren zijn er dan ook vele mooie verlichtingsprojecten gerealiseerd zoals we in het deel referenties laten zien.

We zijn in staat u te helpen om veel energie en dus geld te besparen door over te stappen op onze Columbus-Concept LED-verlichting.

Deze technisch perfecte oplossing vermindert door middel van de nieuwste LED-technieken, lichtsensoren en bewegingsdetectie de stroom en onderhoudskosten in appartementen-complexen met meer dan 80%!

Bovendien verdient u de aanschafkosten van het Columbus-Concept in een zeer korte tijd terug.

ALLICHT DOMOTICATECHNIEK

Bedien uw intelligente huis via smartphone, PC of tablet, zelfs wanneer u niet thuis bent!

Verwarming, verlichting, airconditioning, jaloezieën en veiligheidssystemen kunnen via de smartphone aangestuurd worden van waar ook ter wereld. Bent u niet thuis, dan kunt u via sms of e-mail onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van onvoorziene gebeurtenissen zoals een melding van het beveiligingssysteem.

ALLICHT volgt al 20 jaar de laatste technische snufjes op de voet om zo uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid en efficiëntie te kunnen verwezenlijken. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde partners als Honeywell, Jung, Priva en Eaton.

ALLICHT BESPARINGSTECHNIEK

In principe kan ALLICHT voor iedereen een energiescan uitvoeren. Deze scan maakt inzichtelijk waar alle ingekochte energie naar toe gaat; de zogenaamde “energiebalans”. Als u op basis van deze energiebalans weet waar veel energie verloren gaat, kunt u zich daarop richten om te besparen. We kijken als eerste naar de besparingsmogelijkheden op elektra, gas, ventilatie en onderhoud. ALLICHT heeft zo al voor veel VvE’s  geld en energie bespaard. Is dit interessant voor u? Maak dan een afspraak voor een energiescan en een eventueel offerte-traject.

Hi, How Can We Help You?