Referenties

Referenties

RECENTE PROJECTEN

onderverdeeld in soort project

Installatie

Gerealiseerde projecten op het gebied van elektriciteit, toegangscontrole, koeling, verwarming, warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, loodgieterswerk en brandmeldinstallaties.

Licht

Gerealiseerde projecten op het gebied van verlichting en de implementatie daarbij van onze energiebesparende en onderhoudsarme LED-verlichting (het ALLICHT Columbus-Concept).

Domotica

Gerealiseerde projecten op ’t gebied van geïnstalleerde Domotica-systemen met slimme inbouw-modules van gerenommeerde A-merken zoals Jung, Honeywell, Priva en Eaton.

VvE

Gerealiseerde projecten op het gebied van installatie en onderhoud aan bijna alle technische installaties en toegangscontrole-systemen voor een groot aantal   VvE’s in Nederland.

REACTIES

Onze klanten aan het woord

ALLICHT hoort graag wat u van ons en onze dienstverlening vindt. Hoe u geholpen bent en waar u tevreden over bent. U leest een aantal reacties op deze pagina. Heeft u zelf een reactie over ons bedrijf? Mail ‘m naar ons!

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en zorgvuldige wijze waarop de offertes, afspraken, uitvoering en nazorg van dit project door de firma ALLICHT is uitgevoerd. Zelfs kleine aanpassingen tijdens het plaatsen gingen zonder meerkosten en vertraging. Met vriendelijke groet, Erik. Cliff, Dick.

Drie Buren Amsterdam, Sloten

Het is fijn samen te werken met ALLICHT. Ze zijn altijd bereid voor het geven van advies en oplossingen en denken erg mee met de situaties. Daardoor kom je altijd op mooie passende oplossingen en daar zijn we erg blij mee.
Je kan wel zeggen dat ALLICHT een vaste partner is geworden voor ons bedrijf en dat maakt de samenwerking erg prettig.
Het Polanentheater zal dan ook zeker de aankomende jaren de samenwerking met ALLICHT voortzetten.

Polanentheater

Wij maken als VvE regelmatig gebruik van de diensten van Allicht voor ons onderhoud en de werkzaamheden aan onze technische installaties. We zijn hier zeer tevreden hierover. Allicht levert snelle, adequate en professionele dienstverlening. We zijn een middelgrote VvE, bestaande uit onder meer 76 woningen en een inpandige parkeergarage met 22 plaatsen.

Tom van Hulst, bestuurder VvE De Laatste Hendrik

De besparing van de energiekosten in kWh bij onze VvE Haarlem bedraagt 63%, bereikt via toepassing van 100% LED, gecombineerd met een bewegingssensor waardoor de verlichting standaard op 10% brandt en met beweging op 100%.

Walter Hesselmans, Penningmeester VvE Haarlem

Februari 2015. De firma ALLICHT heeft in ons appartementencomplex op de Plantage Muidergracht de verlichting in de centrale ruimtes vernieuwd en gemoderniseerd.

Aanvankelijk had een aantal bewoners aarzelingen over de modernisering van de verlichting. Maar nu het werk eenmaal is gedaan, is iedereen erg tevreden over het werk van Ron en Herman. En we zijn benieuwd wat we gaan merken aan onze energierekening!

Caroline van den Heuvel, Plantage Muidergracht

ALLICHT heeft al meerdere klussen voor ons gedaan. Van het vervangen van de groepenkast tot het aanbrengen van energiebesparende verlichting, altijd snel en kundig uitgevoerd. Ook bij calamiteiten staat ALLICHT snel paraat. Daarnaast zijn het gewoon aardige jongens!"

Pascal Celie, More Color

Graag bedanken wij ALLICHT voor hun kennis en kunde, en rade u ook van harte aan een vrijblijvende offerte en of een advies aan te vragen, want de mogelijkheden zijn enorm

De Auto-Maten Almere, Arend Jan Gielen

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van ALLICHT. De installaties, de verlichting, de zonnepanelen en de elektrische deuropeners voldoen aan alle verwachtingen. Er is snel en vooral netjes gewerkt. Het project was zorgvuldig voorbereid. De niet voorziene obstakels werden in de uitvoering soepel opgelost.

Belangrijk is ook de ‘after-sales service’. Zelfs storingen die niet aan de installatie of de installateur zijn te wijten worden met zorgvuldigheid behandeld.

Bestuur VvE Zeeburg

Hi, How Can We Help You?