Suus & Abel

Suus & Abel

Stichting Suus & Abel Sustainable maakt kinderen bewust van hun eigen duurzame toekomst.
De jeugd wordt vanuit school spelenderwijs duurzaamheid bijgebracht.

Dit gebeurt door middel van interactieve belevingslessen en workshops waarin thema’s als energie, kleding, voedsel, afval, klimaat en andere duurzame zaken aan bod komen.

De partners van Suus & Abel

DE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST

Suus & Abel Sustainable

ALLICHT electrotechniek, in de persoon van haar directeur/mede-eigenaar Herman van den Berg,  gelooft in een duurzame energievoorziening, Een wereld waarin we niet meer afhankelijk van olie en gas zijn, maar waarin we de energie die we nog nodig hebben opwekken met de zon of lucht. Techniek speelt hierbij een grote rol: het kan het leven makkelijker en leuker maken mits goed ingezet.

Als we de jeugd echt een duurzame toekomst willen geven, dan moeten we zorgen dat kinderen zich hiervan bewust worden en de duurzame interactieve belevingslessen van Suus & Abel Sustainable kunnen volgen. Dus wil Suus & Abel Sustainable alle juffen, meesters, docenten en andere beslissers in het onderwijs bereiken.

De Stichting Suus & Abel ontvangt geen subsidies en alle inkomsten worden besteed aan het geven van interactieve belevingslessen. Daarom zijn ze afhankelijk van erven, schenkingen en giften. De belastingdienst heeft aan Suus & Abel de ANBI-status verleend en door te doneren kunt u gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen.

Meer weten over de Stichting Suus & Abel Sustainable? Klik hier.

 

Hi, How Can We Help You?